top of page
Trubadurifalkenberg.jpg

PROFFSIG TRUBADUR I FALKENBERG - JONNY DUVA!

Jonny Duva har spelat som trubadur på fester, bröllop, krogar, After Ski, After Beach, Familje-, & Barnunderhållning, Restauranger och allsköns lokaler och tillställningar sedan 2002. I 20 år har han varit trubadur i Falkenberg och rest runt Europa för att underhålla människor på deras speciella dag. Eller bara en helt vanlig sketen tisdag.

Trubadur i Falkenberg: Välkommen
Trubadur i Falkenberg

TRUBADUR JONNY DUVA I FALKENBERG

Är du redo för en oförglömlig kväll? Jag brukar säga att en bra underhållning börjar med att man får gästerna att känna sig bekväma i sin stol och den slutar med att man har fört människor närmare varandra. Som trubadur har jag stor frihet att anpassa kvällen efter era önskemål. Jag kan snabbt ändra vad jag spelar och kan tack vare min erfarenhet känna av vad som går hem hos publiken. Läs nedan om vad jag gör samt boka mig som trubadur i Falkenberg med omnejd till ditt event redan idag.

Trubadur i Falkenberg

TRUBADUR I FALKENBERG TILL BRÖLLOP & FEST

Musiken är gästernas gemensamma nämnare. Det är där vi möts, i en refräng eller en känsla. Jag ser till att era gäster känner sig avslappnade med vad kvällen kommer erbjuda genom att spela musik som alla gillar, prata lite med gästerna och få alla att känna sig som kungligheter. Jag inkluderar och ser alla i min publik och kan få vem som helst att sjunga med i "Trubaduren" eller "American Pie".  Med värme och erfarenhet leder jag er genom bröllopsfesten och avslutar alltid på topp. Jag tar er fest på största allvar men får det att se enkelt och naturligt ut.

Trubadur_i_falkenberg.jpg

KAN EVENEMANGETS ALLA DELAR

Jag är inte bara trubadur och musiker. Jag är utbildad Musik-, & Eventarrangör vid Campus Nyköping och har under flera år arrangerat och deltagit på större och mindre evenemang i alla positioner Från Falkenberg till Samos. Från att rulla ihop kablar till att vara ansvarig för backstageområdet på Stockholms Kulturfestival och turnélett Thorsten Flinck. Detta gör att jag som trubadur blir en stor tillgång då jag har ett helikopterperspektiv på festen. Jag ser när ni behöver släcka ner i lokalen för att alla ska kunna se projektorn, eller hur långt en HDMI-kabel kan dras utan att den förlorar signal. Jag vet varför det surrar i högtalarna och hur man designar programbladet till festen. 

Använd mig till mer än att bara spela. Jag är där för er! 

Trubadur i Falkenberg: Evenemang

KONTAKT

Falkenberg

0701 - 56 73 26

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
Hur långt är ett snöre 1 keynote bakgrund 2.png
Trubadur i Falkenberg: Kontakt
bottom of page