top of page
Sök
  • Skribentens bildJonny Duva

TIPS FRÅN DUVA 💡| #2

Många som arbetar i upplevelseindustrin känner nog som jag att det är svårt att somna när man kommer hem efter en adrenalinstinn dag/kväll/natt. Detta inlägg handlar alltså om: ATT VARVA NER EFTER JOBB 💤 Serveras i punktlista nedan:


🌭 Börja med att ta en korv efter jobbet. På privatfester är det standard med en nattakörv innan man sticker hem, men får du inte denna förmånen serverad svänger du in på närmsta mack och trycker i dig en korv. Gissningsvis är klockan nu ca 2-3 på natten och du har inte ätit sen Jesus gick i kortbyxor, vilket kommer visa sig när du lägger dig i sängen och magen suger efter kolhydrater.


📻 Lyssna på Karlavagnen eller Vaken på väg hem. Det sänker din puls och du känner dig trygg i mörkret. Har du riktig tur och är vaken riktigt sent kan du få höra på vågskvalp i P1. Då blir du dessutom ordentligt uttråkad.


📱 Sätt dig med telefonen i mörket, med lite för högt ljus på telefonen och stirra in i det sociala flödet i en halvtimme. Du blir trött i ögonen och således även

i huvudet.


🚿 Ta en dusch! Mest för att du luktar rök, svett och nuförtiden också fis. Sen är det inte supernajs att lägga sig svettig i fina lakan från Hemtex. Du blir också riktigt trött av den varma duschen.


Nu är du redo att gå och lägga dig. Du känner hur det piper lite i öronen och halsen är lite trött av allt snack och sång och torr AC. Men nu bör du, om mina beräkningar stämmer vaggas in i drömmarna värld.

Lycka till! Nästa vecka går vi igenom Snapsvisor - Hur gör man?


(Vill du boka mig för jobb? Klicka här)


58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page